søndag den 15. marts 2015

Lørdag d. 14 marts kl. 11-12

Lørdag d. 14 marts kl. 11-12
Gåtur i Gammelmosen
Vi mødes ved Café Caféen Vangede Bygade 45 og går ca. en time.


Det blev en flot start med over tredive til gå-turen i lørdags, som gik rundt i Nymosen og så nåede vi også en tur op på Vangede Batteri. Der kom borger fra hele Gentofte Kommune og der blev snakket og måske skabt nye venskaber undervejs. Turen var lidt for langt for nogle få, men det er helt ok, at stoppe når og hvis kræfterne slipper op, det vigtigste er at bevare lysten til at være med. Det er også helt fint, hvis der er nogle der ønsker at gå i et langsommer tempo, så kan vi aftale, hvor vi mødes igen. Vi var en lille flok der afsluttede med en kop kaffe i Café Caféen, det var mægtigt hyggeligt.
Vi aftalte at vi på lørdag skal en tur rundt i Gammelmosen, endnu et af Vangedes dejlige åndehuller.
Sammen hygger vi os, griner, får ordnet verdenssituationen – og får gang i kroppen.
Gåturene er arrangeret af Vangedes Venner i samarbejde med Forebyggelsesafdelingen på Tranehaven
Det er Vangede Vennen Helle Kjellerup, der er tovholder for VV-Gåture. I kan skrive til hende på vvgaatur@gmail.com

1 kommentar:

  1. Vi kom desværre forsent, men havde en alligevel en dejlig tur, hvor vi også var rundt på stierne inde i Gl. mosen og da vi ikke skulle holde trit med resten af holdet fik vi sammen med vores barnebarn en god snak med hestene og Olivia fik legede på legepladsen og tilbage på Café Caféen fik vi en kop kaffe og hyggelig snak sammen med resten af holdet - der var så ialt 27 der havde gået, denne lørdag.

    Vi glæder os til næste gang, hørte at vi måske skal over til Gentofte Sø, der havde også været talt om at vi senere måske skulle samle os i nogle biler og køre ud til andre grønne områder.

    SvarSlet